KLIKGEBIT ONDERKAAK ANTWERPEN PRIJZEN DENTAL CLINICS BRASSCHAT BELGIE

KLIKGEBIT ONDERKAAK ANTWERPEN PRIJZEN DENTAL CLINICS BRASSCHAT BELGIE

klikgebit onderkaak prijzen Antwerpen . klikgebit onderkaak prijs Belgie

U bent door uw protheticus of tandarts verwezen voor het plaatsen van implantaten in de onderkaak voor een verbeterde houvast van uw kunstgebit. We kunnen ons voorstellen dat u wellicht opziet tegen deze behandeling. Daarom proberen we u alle informatie te geven, zodat u zich kunt voorbereiden. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren.

Op de implantaten verankeren we in een latere fase een nieuw kunstgebit. De implantaten hebben de vorm van een schroef met een diameter van ongeveer 4 mm en een lengte tussen de 2 en 12 mm.

Als al uw tanden en kiezen zijn verwijderd, gaan uw kaken in de loop van de jaren slinken. Dit kan leiden tot een loszittend kunstgebit. Wanneer er onvoldoende kaakhoogte en -breedte overblijft, dan is het voor een tandarts erg moeilijk om een nieuw kunstgebit te maken. Met behulp van implantaten wordt aan het kunstgebit meer houvast gegeven. Hiervoor plaatst de kaakchirurg een aantal implantaten in uw bovenkaak. Op deze implantaten maakt de tandarts een steg of drukknoppen, waarop uw nieuwe kunstgebit kan worden vastgeklikt.

Implantaten kunnen altijd worden geplaatst maar moeten wel rondom in bot worden aangebracht. Hierdoor kan het in zeldzame gevallen nodig zijn om voor het plaatsen van het implantaat in een aparte behandeling bot aan te brengen.

Maak een afspraak

>

Niets zo vervelend al knallende tandpijn! Maak snel een afspraak.

Maak een afspraak