PORSELEIN KROON ANTWERPEN PRIJZEN DENTAL CLINICS BRASSCHAAT BELGIE

PORSELEIN KROON ANTWERPEN PRIJZEN DENTAL CLINICS BRASSCHAAT BELGIE

porselein kroon prijzen Antwerpen, prijs zirconium porseleinen kronen Belgie

Dental Clinics heeft de laatste jaren veel vooruitgang geboekt. Valse tanden zijn nu nog mooier, en ogen zo natuurlijk als echte tanden. In de Dental Clinics bieden we het volledig spectrum van esthetische tandheelkunde: kronen, bruggen en facings zijn daar een belangrijk facet van. We zijn gespecialiseerd in kroonwerk voor totale gebitsveranderingen.

Glimlach van de sterren - Hoe doen ze dat ?

Tot voorkort was een totale gebit - make-over met individuele kronen, alleen het voorrecht van miljonairs, hollywoodsterren en celebreties. Het materiaal waaruit hun tanden zijn gemaakt is dun en laat licht door. De tand sluit perfect aan op het tandvlees. De vorm en oppervlakte structuur, van elke tand, past perfect bij uw gezicht.

Elke tand wordt individueel, met computer gestuurde technologie gemaakt en handmatig ingekleurd voor een perfecte afwerking.

We houden rekening met de verhouding van uw gezicht, lippen en gebit. Het effect wordt bereikt met een van de nieuwste materialen voor cosmetische tandheelkunde: Procera Zirkonium.

De zirkonium kern is metaalvrij, sterk en slijtvast, nog sterker dan metaal en goud. Zirkonium heeft de fantastische eigenschap om licht door te laten, zonder dat het transparant is. Daardoor ziet een Procera Zirkonium kroon er zeer nattulijk uit. Kronen van procera zijn nauwelijks van echte tanden te onderscheiden.

Maak een afspraak

>

Niets zo vervelend al knallende tandpijn! Maak snel een afspraak.

Maak een afspraak